Плащане

Потребителят може да заплати цената на поръчана от онлайн  магазин „Арлекино” стока, като използва по свой избор един от следните начини:

  • Наложен платеж : стоката се заплаща при доставка като предварително можете да я отворите и да я видите.

Всички плащания се извършват само в български лева. Плащане чрез наложен платеж при доставката купувачът получава от куриера поръчаната стока и му заплаща сума равна на общата сума (включваща цената на стоката и цената на доставката).

При направена поръчка над 150 лв. транспорта се поема от онлайн карнавален магазин „Арлекино”. За всяка доставка от нас имате отстъпка за транспорта от куриерска фирма „Спиди”.

Доставка на поръчана стока. Срок на доставка

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриерска фирма „Спиди”. Поръчки се приемат само на географската територия на Република България. Доставката се извършва в срок от 1  до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката от страна на онлайн магазин „Арлекино“, като в повечето случаи, ако поръчката е направена до 13.00ч., тя се изпраща на същия ден, ако имате предпочитания за деня на доставка, моля да се свържете с нас или да го упоменете в поръчката. При извънредни обстоятелства Онлайн магазин „Арлекино” си запазва правото да удължава срока за доставка с до седем работни дни, като своевременно информира потребителя.

При продукти, на които е отбелязано, че са с по-дълъг срок на доставка, след като изпратите своята поръчка, се свързваме максимално бързо с вас, за да ви уведомим подробностите за доставката.

До колко часа се извършват доставките ?

Сроковете за доставка от/до врата на клиента са следните:

  • за селища с офис на Спиди дo 13 часа на следващия работен ден
  • за селища без офис на Спиди – съгласно график за обслужване или до 3 дни, ако селището не е включено в график.

Очаквам доставка до адрес, но може да отсъствам. Какво следва ?

Ако в товарителницата е вписан Ваш мобилен телефон, ще получите уведомителен SMS. В него е посочена информация за номера на товарителницата, телефонния номер на куриера, който следва да я достави и каква е дължимата сума. Имате възможност да се свържете с него и да предоставите друг адрес или друг ден за доставка в рамките на населеното място.

Ако имате каквито и да е въпроси за плащането или доставката на стока от нас, не се колебайте да се свържете с нас :  +359 876 001 471, office@arlekinobg.com